Restoran

Broneeri tuba

Laua broneerimiseks helistage telefonil 453 9749!

Uue menüüga saate tutvuda allpool 🙂

Ku-Kuu köök pakub Saaremaa looduse andide ja prantsuse köögi sünergiat ning suvist vabadust ja värvikust. Kokakunsti hällist pärit retseptid ja kohalik tooraine on meie ideede allikaks. Maitsva söögi valmistamise retsept on lihtne – vaja on head toorainet ja soovi tuua toidus esile tema parimad omadused. Lisades sellele suviselt kerge meeleolu ja sundimatu õhkonna, loodame teile pakkuda meeldejäävaid maitsenaudinguid. Ku-Kuu menüüd lugedes peaksid ennast hästi tundma ka taimetoitlased ja kõik need, kes kohalikust kalast oskavad lugu pidada. Meie igahommikune turulkäik toob lauale värskeima tooraine ja inspiratsiooni, mida soovime teile pakkuda!
Head isu!

Toomas Leedu
Ku-Kuu restorani peakokk

 

Laudade broneerimine telefonil +372 453 9749!

 

KU-KUU menüü 2017. aasta suvehooajal

Eelroad

Ahjupeedi-kikerherne hummus karulaugupesto ja tšipsidega  6.00

Antipasti valik 6.50
Parma sink, kanamaksa-patè, Brie juust, oliivid, marineeritud piprad ja seemneõhikud

Saare “Special” 6.00
Vürtsikilu kartuli, kodujuustu, vabajooksukanamuna, värske salati ja marineeritud sibulagaKüpsetatud vürtsikas juust marineeritud köögiviljadega

Rannarahva räimed Ku-Kuu punase sibula vürtsmoosi ja suitsutatud smetana`ga 7.00

Aedniku värske salat köögiviljalaastude, kukerpuumarjade ja tudraõli-kastmega 5.00
* Ku-Kuu nurmenukusiirupiga küpsetatud kitsejuustuga
8.00

Caesari salat Parmesani juustu ja krutoonidega 6.00
*
küpsetatud kanafileega 8.00

Madaltemperatuuril küpsettud Pihtla forellifilee põletatud kartuli, tillikreemi ja hapendatud kurgiga 8.00

Õrnalt suitsutatud seafilee puravikukreemi ja grillitud köögiviljadega 8.00

Siiakala äkine põletatud kartuliga 9.00
Võistluse “Saaremaa Parim Kalaroog” I koht

Supid

Bouillabaisse à la Saaremaa 7.00

Supp kohalikest kaladest

Tomatisupp karulaugupestoga 5.00

Pearoad

Päeva kalasaak
Iga päev värske kala turult või otse kaluritelt. Küsi valikut ja hinda teenindajalt!

Pasta penne küüslaugu-tšilli-tomatikastmes, Parmesani juustuga 6.00
* suitsutatud seafileega 8.00
(* gluteenivaba)

Peedi steak grillitud köögiviljade, kinoa, tomatikastme, karulaugupesto ja röstitud India pähklitega 8.00

Küpsetatud kanafilee grillkitud köögiviljade ja lehterkukeseene-koorekastmega 12.00

Krõbe pardi confit karulaugu-kartulipüree, ratatouille ja punase veini kastmega 15.00

Metsseakotlet moodsa “pannileiva”, särtsukapsa ja punase veini kastmega 14.00

 

 

Dessert

Juustuvalik saiakrõbuskite ja Ku-Kuu tomati-tšillimoosiga 8.00

Jäätisekokteil 3.50

Jäätisevalik lisanditega 3.50

Magusate hõrgutiste valik ootab Teid vitriinis!