Restoran

Broneeri tuba

Ku-Kuu köök pakub Saaremaa looduse andide ja prantsuse köögi sünergiat ning suvist vabadust ja värvikust. Kokakunsti hällist pärit retseptid ja kohalik tooraine on meie ideede allikaks. Maitsva söögi valmistamise retsept on lihtne – vaja on head toorainet ja soovi tuua toidus esile tema parimad omadused. Lisades sellele suviselt kerge meeleolu ja sundimatu õhkonna, loodame teile pakkuda meeldejäävaid maitsenaudinguid. Ku-Kuu menüüd lugedes peaksid ennast hästi tundma ka taimetoitlased ja kõik need, kes kohalikust kalast oskavad lugu pidada. Meie igahommikune turulkäik toob lauale värskeima tooraine ja inspiratsiooni, mida soovime teile pakkuda!
Head isu!

Toomas Leedu
Ku-Kuu restorani peakokk

 

Ku-Kuu restorani laudade broneerimine telefonil +372 453 9749!

 

KU-KUU menüü 2014. aasta suvehooajal

Eelroad

Vinnutatud liha, oliivid, kornišoni-kurgid ja grissinid 5.00

Röstitud sai tursamaksasalatiga 4.00

Küpsetatud vürtsikas juust, marineeritud köögiviljad ja päikesekuivatatud tomatid 5.00

Bruschettad peedi ja kitsejuustuga 5.00

Värske köögiviljasalat Muhust Jõe talu aednikult 5.00

Siiakala äkine tuhas küpsetatud kartuliga 7.00
Võistluse “Saaremaa Parim Kalaroog” I koht

Caesari salat parmesani juustu ja
* kanafileega 7.00

* suitsuforelliga 7.00

* marineeritud ahjupeedi ja sinepiseemnetega 6.00

* pošeeritud vabajooksukanamunaga 6.00

“Võilillemeega” küpsetatud kitsejuust 
värske salati ja kanepiseemnetega 7.50

Quiche Pähkla forelliga 3.00
Küsi teenindajalt!
lest

 

 

 

Supid

Bouillabaisse à la Saaremaa 6.00

Supp kohalikest kaladest

Lillkapsapüreesupp
saiakrutoonidega 4.50

Pearoad

Päeva kalasaak

Iga päev värske kala turult või otse kaluritelt. Küsi valikut ja hinda teenindajalt!

Peedi-kikerhernekotlet pärlkuskussi, grillitud köögiviljade ja tartar kastmega 7.00

Pasta kanafilee ja päikesekuivatatud tomatitega koorekastmes 7.50

Grillitud kanafilee Provence`i üride,  10.50

värske salati, pärlkuskussi ja kukeseene-koorekastmega

Sealiharullid salvei ja peekoniga,  12.00

ratatouille ja punase veini kastmega

Pardi confit rosmariinikartulite ja ahjus küpsetatud punapeediga 14.00

Mooritud lambatalle kael Sarapiku talust, 15.00

grillitud köögiviljad ja punase veini kaste

 

Dessert

Juustuvalik 8.00

Valik Eesti ja Prantsuse juustusid

Jäätisekokteil 3.00

Jäätisevalik lisanditega 3.50

Magusate hõrgutiste valik ootab Teid vitriinis!