Ku-Kuu kalarestorani menüü
Siin on Teile tutvumiseks meie pidude menüü 2025. aasta talveperioodiks. Täpsemaks infoks võtke meiega palun julgesti ühendust: info@kuressaarekuursaal.ee ja 51 979 155!
Pidusid korraldame kuursaalis aastaringselt. Lähemalt peokorralduse võimalustega tutvuge siin.
Uue suvehooajaga alustame 2026. a aprillikuu lõpus!
Kuursaali pidude menüü talvel 2025
(Toit serveeritakse bufee-stiilis)
Külmlaud
Caesari salat Parmesani juustu ja krõbedate krutoonidega
Kohalike kalurite suitsutatud säina salat kapparitega
Peedi-kitsejuustu bruschettad
Värskelt valmistatud guacamole krõmpsuvate köögiviljadega
Kiirsoolatud kohaliku säina äkine tatrajahust käsitööpliinidega
Forelli ja kreveti ceviche tšilli ja koriandriga
Krõbe kiisafilee ja tomati-aioli
Mee ja tšilliga mopitud vürtsikad kanavardad
Saaremaa pannileib suitsukalakreemiga
Klassikaline keedetud veisekeel tummise mädarõikakreemiga
Peakoka korjatud puravikkudest kroketid ja karulaugupesto
Gratineeritud rohemerikarbid
Valige ise 2 sobivat pearooga
Ku-Kuu kalakotletid kohalikest kaladest
Tandoori vürtsidega maitsestatud krõbe kana
Kuivatatud mustade ploomidega pikitud seakarbonaad
Päikesekuivatatud tomatitega täidetud kanarull
Mee ja tüümianiga küpsetatud sea sisefilee
*Võimalik asendada pearoog lisaks veel järgmiste valikutega
(iga vahetusega lisandub 3 eurot)
Võis praetud forellifilee Pähklast
Madalal temperatuuril küpsetatud pardifilee
Lisandid
Kuldsed ahjukartulid rosmariiniga
Ratatouille – prantsusepärane köögiviljahautis või röstitud köögiviljad
Valge veini-koorekaste
Dessert
Kohupiima-maasika šokolaadi ganache ja värskete marjadega




Klikka siin, et lugeda rohkem pidude korraldamise kohta kuursaalis.